Skip to main content
Strynø Frugthave

Strynø Frugthave

Photo: Strynø Frugthave

StrynØfrugthave er en oase af duftende æble- og frugtplantager og et lille, spændende mosteri, som hvert år åbner dørene for alle, der er interesseret i en magiske sanseoplevelse.

Det burde hedde lille Toscana

Det er den umiddelbare respons, gæsterne ofte kommer med, når de finder Hideaway. Gemmestedet emmer med andre ord af en afslappet sydlandsk stemning, men det er også historien om drømme og idéer, der hen ad vejen er blevet realiseret gennem benhårdt arbejde, viljestyrke og hjælp fra venner og familie.

Fejø Hideaway

Photo:Fejø Hideaway

Fortæller Mette Meldgaard, som gerne byder indenfor og tilbyder besøgende rundvisninger, hvor hun fortæller om ideerne bag, træerne, mostene, ja, det hele – kombineret med lækre smagsprøver.

Fejø Hideaway
Photo: Fejø Hideaway
Fejø Hideaway
Photo: Fejø Hideaway

På mosteriet nørder hun i diversiteten inden for æblesorter og eksperimenterer med andre frugtsorter og krydderurter for at få de helt rigtige smagskompositioner frem. Det resulterer i et bredt og varieret udbud af måltidsmost uden alkohol, som både kan købes af private, men som også indgår i most-menuer på landets fineste restauranter.

Fejø Hideaway
Photo: Fejø Hideaway
Fejø Hideaway
Photo: Fejø Hideaway

Share your own experiences at :