Skip to main content
Strynø Frugthave

Strynø Frugthave

Photo: Strynø Frugthave

StrynØfrugthave er en oase af duftende æble- og frugtplantager og et lille, spændende mosteri, som hvert år åbner dørene for alle, der er interesseret i en magiske sanseoplevelse.

Vi er stolte af at byde velkommen året rundt!

Drivkraften bag er indehaver Mette Meldgaard – eller rettere hendes nysgerrighed for, hvilke smage man kan få frem, når man selv både producere råvarerne og står for forarbejdningen. Ved StrynØfrugthave er økologi helt grundlæggende for måltidsmostens gode smag og der arbejdes ud fra biodynamiske metoder, som i endnu højere grad trækker stedets terroir og årets særlige udtryk frem i smagen:

Læs mere om Avernakø Landhotel.
Photo: Læs mere om Avernakø Landhotel.
Avernakø Landhotel
Photo: Avernakø Landhotel

Gitte tilbyder et væld af aktiviteter fx en guidet oplevelsestur inklusiv frokost, hvor hun selv som vært og guide tager imod gæsterne ved færgehavnen. Herfra går turen enten som spadseretur eller i bus rundt på øen, hvor Gitte fortæller om øsamfundet og livet på Avernakø. Efter rundturen venter en god, traditionel frokost med masser af ø-specialiteter, dog med Gittes garanti for at man som gæst får smagt på nye ting:

Den gode lerjord, de mange solskinstimer, vinden, saltet og det specielle klima, som knytter sig til Strynø, er koncentreret i hver flaske

Bæredygtighed er et nøgleord på Avernak Landhotel, som er kendt for at bruge af øens lokale råvarer. Det er lige fra småkager med husets egne nødder til de friskfangede fisk. Og på landhotellet smører gæsterne også selv deres madpakke til dagens tur i det blå; en simpel måde at undgå madspild.

Avernakø Landhotel
Photo: Avernakø Landhotel
Avernakø Landhotel
Photo: Avernakø Landhotel

Fortæller Mette Meldgaard, som gerne byder indenfor og tilbyder besøgende rundvisninger, hvor hun fortæller om ideerne bag, træerne, mostene, ja, det hele – kombineret med lækre smagsprøver.

Avernakø Landhotel

Photo:Avernakø Landhotel

Share your own experiences at :